Tänään vietetään Maidanin sankareiden muistopäivää
20.02.2023
Perjantaina 24. helmikuuta, tuhannet kynttilät syttyivät Helsingin Senaatintorilla
25.02.2023

Tänään on kulunut vuosi siitä, kun  Venäjä aloitti täysimittaisen hyökkäyksen Ukrainaan vastaa

Tänään on kulunut vuosi siitä, kun  Venäjä aloitti täysimittaisen hyökkäyksen Ukrainaan vastaa sodassa, joka on jatkunut 9 vuotta. 

Venäjä toi tuhoa, kuolemaa ja kärsimystä Ukrainaan. Kymmeniä tuhansia siviilejä ja Ukrainan puolustajia on kuollut tai haavoittunut, miljoonat ovat joutuneet jättämään kotinsa. Ukrainalaiset ovat oppineet elämään, työskentelemään ja tekemään vapaaehtoistyötä Venäjän ohjushyökkäysten uhan alla.

Sodan kauhuista huolimatta ukrainalaiset puolustajat jatkavat taistelua hyökkääjää vastaan ja vapauttavat alueita miehittäjiltä. He taistelevat puolestamme, ja me tuemme heitä.

Olemme kiitollisia kaikille, jotka seisovat Ukrainan rinnalla tällä sen lähihistorian dramaattisimmalla hetkellä. Kiitos kaikista lahjoituksista, vapaaehtoistyöstä, mielenosoituksiin osallistumisesta ja viranomaisille lähettämistänne viesteistä sotilaallisen avun saamisesta Ukrainalle. 

Kiitos, Suomi!

Taistelu jatkuu ja pyydämme teitä jatkamaan Ukrainan tukemista. Mitä vahvempi yhtenäisyytemme on, sitä nopeammin voimme lopettaa sodan ja tuoda rauhan takaisin Eurooppaan.

TULE MUKAAN SENAATINTORILLE KLO 18.00 OSOITTAMAAN SOLIDAARISUUTESI UKRAINALLE  SYTYTTÄMÄLLÄ KYNTTILÄN. ANTAA VALON VOITTAA PIMEYS!