24.2.2022, Venäjän aloitettua hyökkäyssotansa toisen vaiheen, Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry / Ukrainian Association in Finland perusti Logistiikkakeskus / Logistics Center keräämään ja toimittamaan apua Ukrainaan.

Toimintamme on mahdollista muutamien seikkojen ansiosta.

Tärkein on jatkuva apu, jota suomalaiset, yritykset ja valtio osoittavat Ukrainalle ja ukrainalaisille. Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry ja Logistiikkakeskus / Logistics Center ovat sanomattoman kiitollisia kaikesta saamastamme tuesta.

Toinen on Logistiikkakeskuksen vapaaehtoisten tiimi. Tiimi koostuu eri kansalaisuuksista ja eri statuksella Suomessa asuvista ihmisistä: joukossamme on sotapakolaiset, Suomessa jo pitkään asuneita ukrainalaisia sekä myös suomalaisia.

Kolmantena on kaikki humanitaariset projektit, joilla on suuri merkitys logistiikkaketjussa.

Suomessa toimimme tiiviissä yhteistyössä Fin Aid ja Hane Peace Ukraine kanssa. Ukrainassa yhteistyökumppaneitamme ovat Humanitarian Center Mizhhirya, Уманський гуманітарний центр, Всеукраїнське незалежне громадське формування ”Патріот” , Клініка Святого Миколая, Romio Gurochkin, Kyiv Defenders jne. Lisäksi meillä on pitkä lista henkilöitä, jotka toimittavat apua Ukrainaan omilla autoillaan.

Yhdistyksen nettisivulla ja Logistiikkakeskusen Facebook sivulla voitte nähdä raportteja näistä toimituksista.

Sinä voit vaikuttaa asiaan!

Siksi pyydämme sinua jatkamaan Ukrainan ja ukrainalaisten tukemista, kuten olet tehnyt näiden viimeisten kuukausien aikana. Kiitos jo etukäteen lahjoituksistasi, jotka voit lähettää meille ilmaiseksi AutaUkrainaa palvelun kautta.

Logistiikkakeskusen tiimi

Sähköposti:

Puhelin:

+358452751705