Другий щорічний благодійний турнір з міні-футболу “КУБОК ЄДНАННЯ”
22.06.2022
Sipoon, Porvoon ja Loviisan ukrainalaisille teineille halutaan järjestää kesäleiri saaristossa – varoja kerätään lahjoituksista
11.07.2022

Elintarvikkeita Ukrainaan

Sota vaatii katkeamattomia ruokatoimituksia ulkomailta Ukrainaan, koska paikallinen ruokatuotanto ei sodan takia ole riittävällä tasolla, jotta kaikille ukrainalaisille riittäisi hyvin säilyvää ruokaa.

Kuvassa näkyy osa Raisio Oyj lahjoittamista 66 lavallisesta puuroa ja muroja, jotka toimitimme edelleen Ukrainaan. Nämä pelastavat ihmishenkiä.

Hyvin säilyvät elintarvikkeet ovat elinehto evakkoille, kuten myös ukrainalaisille, jotka ovat edelleen kodeissaan, mutta joiden lähikaupat pysyvät suljettuina. 

Hyvin säilyviä ruokia pystytään varastoimaan ja kuljettamaan helposti, jolloin ne saadaan toimitettua koteihin, apukeskuksiin ja pommisuojiin. 

Ukrainalaisten yhdistyksen Suomessa logistiikkakeskus tekee yhteistyötä yritysten ja yksityishenkilöiden kanssa, jotta ruoka-avustukset voidaan vastaanottaa Suomessa ja toimittaa eteenpäin Ukrainaan niihin etulinjan kaupunkeihin, joissa ruokatukea eniten tarvitaan.

Lahjoita ruokaa. Lahjoita pelastamaan elämää.

autaukrainaa.fi -palvelun kautta pystyt lähettämään maksutta hyvin säilyviä ruokia logistiikkakeskuksemme kautta suoraan Ukrainaan.