The Nordic-Ukraine Advocacy Summit 2024 in Helsinki, Finland
18.06.2024
Elokuva: Lessons of Tolerance – Cinema ”Orion”, To 27.06.24 17:00
26.06.2024

Equinix on lahjoittanut suuren generaattorin

Yli kahden vuoden ajan jokainen päivä Ukrainassa on eletty sireenien soidessa tuhon, särkyneiden toiveiden, eron ja läheisten kuoleman varjossa. Ei ole enää mahdollista löytää ukrainalaista, johon venäjän tuoma sota ei olisi vaikuttanut suoraan tai välillisesti. Kuitenkin jo yli kahden vuoden ajan ukrainalaiset ovat löytäneet voimaa vastustaa veristä hyökkääjää ja ovat jaksaneet vaalia toivoa voitosta ja valoisasta tulevaisuudesta. Toivon voima on mahdollista säilyttää ulkomailta tulevan avun ansiosta. Ovathan suomalaiset jo yli kahden vuoden ajan tukeneet Ukrainan kansaa kaikilla tavoin.

Hämmästyttävä on seuraava esimerkki, jossa Equinix, Inc. (Finland) -yhtiö antoi ukrainalaisille toisen kerran supervoimageneraattorin. Sen suurin teho on 740 kW, mikä yhdessä kahden aiemmin siirretyn kanssa tekee yhteensä 2 MWt. Havator Suomi -yhtiö nosti arvokkaan lastin jo toisen kerran kuljetusalustalle täysin ilmaiseksi. Lisäksi Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy lahjoitti kolme voimakasta muuntajaa, jotka auttavat sähköverkon tasapainottamisessa.

Tällä kertaa generaattori ja muuntajat luovutettiin Ukrainan kansalliskaarti (Національна гвардія України) tarpeisiin, joka suojelee ja pelastaa Kharkivin alueen asukkaita.

Tämän päivän Ukrainan todellisuudessa, kun Venäjä tuhoaa systemaattisesti Ukrainan energiateollisuuden tuotantokapasiteettia, jokainen osa myönnetystä avusta on erittäin tärkeä.

Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry on äärettömän kiitollinen yrityksille Equinix, Havator ja Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy avusta ja tuesta. Seura on myös kiitollinen Artem Bordiianille yhteistyöstä ja varainkeräyksestä avun kuljettamiseksi Ukrainaan.

Yhdessä voittoon ja rauhaan!🇫🇮🇺🇦