The Stolen Princess (Ukraina, 2018)

Hero of My Time (Ukraina, 2018)
16.11.2018
Tragikomedia ’’Zona’’ (Vyöhyke)
01.12.2018

The Stolen Princess (Ukraina, 2018)

17.11.2018 klo 13:30
Elokuvateatteri Kino K-13
Kanavakatu 12, 00160 Helsinki

Animaatio, komedia, seikkailu, rakkaus
95 min
Kieli: Ukrainian
Ikäsuositus: perhe-elokuva, 3+

Liput: 7€, lapset ilmaiseksi
Täytä lomake ja maksa liput etukäteen – https://goo.gl/fmxnfi.
Lipunmyynti sulkeutuu 13.11. Voit ostaa lipun myös ennen näytöstä, mutta silloin järjestäjät eivät voi taata paikkaa salissa.

Hypätään yhdessä uljaiden ritarien, kauniiden prinsessojen ja taistelevien noitien aikaan! Ruslan, ritarin osasta haaveileva vaelteleva taiteilija, tapaa kauniin Milan ja rakastuu. Hänen mieleensä ei juolahdakaan, että Mila on kuninkaan tytär. Rakastavaisten onni ei kestä kauaa. Paha noita Chronomor ilmestyy taikapyörteestä ja sieppaa Milan Ruslanin silmien edessä. Noita haluaa muuttaa Milan rakkauden voiman omaksi taikavoimakseen. Ruslan lähtee heti etsimään varastettua prinsessaa voittaakseen kaikki esteet ja todistaakseen, että rakkauden voima on taikaakin vahvempi.

Näytöksen jälkeen arvomme elokuvan oheistuotteita katsojien kesken.

Elokuva on myyty Israeliin, Bulgariaan, Ranskaan, Puolaan, Latinalaiseen amerikkaan, Vietnamiin, Serbiaan, Kroatiaan, Sloveniaan, Makedoniaan, Kosovoon, Montenegroon, Bosnia-Hertsegovinaan, Etelä-Koreaan, Romaniaan, Turkkiin, Liettuaan, Latviaan, Viroon, Saksaan, Tsekin tasavaltaan, Slovakiaan ja Portugaliin.

Linkkejä
Teaser: https://youtu.be/JbBUlxkwMjU
Trailer #1: https://youtu.be/RDOPiR5IAaI
Trailer #2: https://youtu.be/Xqfgl6939tU

Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa järjestää Ukrainalaisen elokuvan päivät Ukrainan Suomen-suurlähetystön, Helsingin kaupungin ja Suomi – Ukraina-silta ry:n tuella