Vuonna 2023 Ukrainalaisten yhdistys Suomessa tuki Borodjankan musiikkikoulua
03.01.2024
Kamarimusiikkikonsertti Ukrainan musiikkikoulujen tueksi: Diana Tishchenko, viulu ja Kirill Kozlovski, piano
12.01.2024

Vantaan 50-vuotisjuhlavastaanotto

Vantaan kaupunki on yli vuoden ajan tukenut Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry:n Auta Ukrainaa Logistiikkakeskusta sen halussa auttaa Ukrainaa tarjoamalla ilmaisen tilan humanitaarisen avun keräämiseen, lajitteluun ja lähettämiseen Ukrainaan.

Vantaan kaupungin pormestari Pekka Timonen teki hänen Logistiikkakeskuksessa vierailunsa aikana uskomattoman vaikutuksen toiminnan laajuus ja organisointi. Logistiikkakeskuksen vapaaehtoiset ovat valmistelleet ja lähettäneet jo 59 avustusrekkaa Ukrainaan.

Auta Ukrainaa Logistiikkakeskuksen projektikoordinaattori Sergey Shevchenkon kutsu kaupungin 50-vuotisjuhlavastaanotolle oli tunnustus tehdystä työstä. Vieraiden joukossa oli työntekijöitä ja aktivisteja, jotka ovat vaikuttaneet kaupungin historiaan. Juhla pidettiin 6.1.2024 tiedekeskus Heurekassa, jossa esitellään tunnetuimpia ihmiskunnan kehitystä ja edistymistä symboloivia tieteellisiä löytöjä.

Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry on erittäin kiitollinen Vantaan kaupungille ja sen johdolle Ukrainan ja ukrainalaisten tukemisesta tänä vaikeana aikana.

Yhdessä voittoon ja rauhaan!

Logistiikkakeskuksen projektikoordinaattori Sergey Shevchenko
Vantaa 50
Vantaa 50