• 15.10.2023, Chorea Kozacky – Muinaisen ja modernin Ukrainan musiikki” -hyväntekeväisyyskonsertit. Tampereen tuomiokirkko. Lisää tietoaLiput.
  • 16.10.2023. Chorea Kozacky – Muinaisen ja modernin Ukrainan musiikki” -hyväntekeväisyyskonsertit. Temppeliaukion kirkko. Lisää tietoaLiput.

Hyväntekeväisyyskonsertti 🇺🇦

Chorea Kozacky on ukrainalaisen kulttuurin ilmiö. Orkesteri perustettiin vuonna 2005 ja sen nimi tarkoittaa kasakkatanssia. Ukrainan historiassa kasakat olivat sankareita, jotka puolustivat ihmisiä ja maata hyökkääjiltä. Venäjän tunkeutumisesta Ukrainan maaperälle lähtien, orkesterin jäsenet ovat tukeneet maataan musiikillaan järjestämällä hyväntekeväisyys-konsertteja sekä soittamalla sodassa kaatuneiden sankareiden muistoksi.

Yhtye ohjelmistoon kuuluu renessanssi- ja romantiikanajan musiikkia sekä sankarilauluja, joita he esittävät historiallisilla soittimilla sekä ukrainalaisilla ja eurooppalaisilla jousisoittimilla.

Chorea Kozacky saapuu Ukrainasta musisoimaan Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry:n järjestämiin hyväntekeväisyyskonsertteihin Helsingin Temppeliaukion kirkkoon sekä Tampereen tuomiokirkkoon.

Tule kokemaan aikamatka ukrainalaisen musiikin historiaan, kun Chorea Kozacky täyttää kirkkosalit musiikillaan.

Tiketti.fi: https://www.tiketti.fi/chorea-kozacky-tampereen-tuomiokirkko-tampere-lippuja/93788

Opiskelijat / eläkeläiset – 20e, lapset alle 13 – ilmaiseksi, aikuinen – 35e/50e/100e/150e