Vaalit 2024. UYS:n vaalitentti.
26.01.2024
Viuluvirtuoosi Diana Tishchenkon konsertti keräsi 2 747 €, jotka menevät tukemaan ukrainalaisia musiikkikouluja
10.02.2024

61. Rekka Ukrainaan

Tammikuun 23. päivänä Logistiikkakeskuksessa lastattiin 61. avustusrekka Ukrainaan. Tämä rekka on kahden järjestön, Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry:n ja Omri ry – Pro Ukrainan yhteistyön tulos.

Omri ry – Pro Ukrainan järjestämän Transport Hosike Oy:n rekka meni suoraan Ukrainan pääkaupunkiin UA:n yritykselle, jonka johtaja on Vitaliy Molochko, sotasairaalaa varten. Molemmat organisaatiot Suomesta antoivat suunnilleen saman painon verran apua, mutta Logistiikkakeskuksen kuorma vei 2/3 rekan perävaunusta.

Vaikka Omri ry – Pro Ukrainan lasti vei vähemmän tilaa, sen arvo ei ole yhtään vähempi, koska siellä oli: kamiinoita, iso vesisäiliö, lääketieteellisiä laitteita, tehokas generaattori ja paljon muuta hyödyllistä. Logistiikkakeskus puolestaan ​​lähetti matkaan seuraavia teidän lahjoittamianne tavaroita: lääketieteellisiä laitteita ja -tarvikkeita, hygieniatuotteita, vuodevaatteita, varusteita, lasten tavaroita ja vaatteita, elektroniikkatuotteita ja paljon muuta.

Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry on äärettömän kiitollinen kaikesta siitä avusta ja tuesta, jota te lähetätte meille www.UYS.fi ja www.autukrainaa.fi kautta. Olemme myös erittäin kiitollisia kumppaneillemme PostNord Finland, Posti ja Matkahuolto, jotka tukevat meitä jatkuvasti Suomen sisäisissä kuljetuksissa.

Yhdessä voittoon ja rauhaan!

Lähde