Kutsumme tutustumaan ukrainalaiseen nykyteatteriin! Tragikomedia Lainsuojattomat esitetaan Porvoossa, 25.02.2023
22.03.2023
Ambulanssikeräys
14.04.2023

Maaliskuussa ukrainalaisilla oli ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Tuntematon Sotilas (2017) elokuva ukrainankielen tekstityksellä

Perjantaina 24. maaliskuuta Helsingissä ukrainalaisilla oli ainutlaatuinen tilaisuus katsoa Aku Louhimiehen Tuntematon Sotilas (2017) ukrainan tekstityksellä. Lisäksi yleisö pääsi osallistumaan live Q&A – keskusteluun ohjaaja Aku Louhimiehen sekä näyttelijöiden Joonas Saartamon, Aku Hirviniemen, Akseli Koukin ja Hannes Suomisen kanssa.

”Se on tarina sodasta, joka tappaa todelliset ihmiset. Ja jokainen kuolema arpeuttaa koko kansakunnan. …Tänään näemme, että ukrainalaisilla on suuri halu tutustua suomalaiseen kulttuuriin”, sanoi Nataliya Teramae , yhdistyksemme hallituksen jäsen ja Ukrainalaisten elokuva päivien vetäjä .

Kiitämme tähtivieraitamme!

Kiitämme Andreas af Enehielmiä tästä hienosta ideasta ja hänen pysäyttämättömistä neuvottelutaidostaan sekä Kulttuuriyhdistämö Interkultia, Vuotaloa ja Aurora Studiosia sen toteuttamisesta.

Erityiset kiitokset Kinolife Distributionille ja Illya Svidlerille ukrainankielisistä tekstityksistä.Ukrainalaisen elokuvan päivät