Suomen ortodoksisen kirkon autonomian 100-vuotisjuhla
20.09.2023
Ukraina viettää 1. lokakuuta puolustajien päivää
25.09.2023

Miesten Ykkösen ottelun KäPa – JJK yhteydessä tuetaan Ukrainaa

Käpylän Pallon edustusjoukkue pelaa keskiviikkona 27.9. klo. 18.30 kauden toiseksi viimeisen kotipelinsä JJK:ta vastaan. Ottelun yhteydessä kerätään myös lahjoituksia Ukrainan tukemiseksi. Venäjä on jatkanut jo 1.5 vuoden ajan raakalaismaista sotaansa Ukrainaa ja ukrainalaisia vastaan. Tämän ottelun myötä Käpylän Pallo haluaa muistuttaa, että tuen tarve on edelleen todella suuri ja lahjoituksia, sekä tukea tarvitaan jatkuvasti. Jokaisesta otteluun ostetusta irtolipusta KäPa lahjoittaa 5 euroa ukrainalaisten pakolaisten tukemiseen Suomessa.

Käpylän Pallon maalivahtina on viimeisen kahden kuukauden ajan pelannut ukrainalainen Maksym Zhuk, joka saapui Suomeen pakolaisena kesällä 2022. Hän on kotoisin sodasta pahoin kärsineestä Mariuopolin kaupungista.

Ukrainan passilla on otteluun ilmainen sisäänpääsy.

Jos haluat tukea Ukrainaa, niin toivomme Teidän antavan lahjoituksenne alla olevaan keräykseen Ukrainalaisten yhdistyksen Suomessa kautta. Käpylän Pallo ei ole itse mukana keräyksen järjestämisessä.

________________________________________________________________________________

https://ukrainians.fi/fi/lahjoitukset/

Apua pakolaisille Suomessa

MobilePay-numero: 50231

Saaja: Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry
Tilisiirron numero: FI87 1544 3000 2751 85 Viitenumero:2402318
BIC-koodi: NDEAFIHH

Lahjoitetut varaat käytetään venäjän hyökkäyssodasta kärsivien hyväksi Ukrainassa, kuten humanitäärisen avun välittämiseen, avustustarvikkeiden, taktisten ensiaputarvikkeiden ja evakointiautojen hankintaan sekä sairaaloiden tarpeisiin.


Lähde