Ensimmäinen rekka
16.06.2022
Другий щорічний благодійний турнір з міні-футболу “КУБОК ЄДНАННЯ”
22.06.2022

Pehmeitä vuodevaatteita kotinsa menettäneille ukrainalaisille

Kodin tekstiileihin erikoistuva yritys Finlayson esitti halukkuutensa auttaa ukrainalaisia, jotka joutuivat pakenemaan kodeistaan sodan takia. Yrityksen edustaja otti meidän logistiikkakeskukseemme yhteyttä ja ilmoitti, että he haluavat lahjoittaa tuotteitaan ukrainalaisille. Tässä vaiheessa lahjoituksen määrä ei tullut puheeksi.

Jotta tavarat päätyisivät perille mahdollisimman nopeasti, Finlayson järjesti itsenäisesti toimituksen varastoomme.

Lähetyksen saavuttua vapaaehtoistyöntekijämme yllättyivät melkoisesti, kun muutaman lavallisen sijasta tavaraa tuli kokonaisen kuorma-autollisen verran! Lähetyksen sisältö koostui uusista, laadukkaista ja arvokkaista vuodevaateseteistä sekä fleece-huovista ja muista peitteistä. Lähetyksessä ei ollut pelkästään Finlaysonin tuotteita, vaan he olivat onnistuneet saamaan myös Ikealta ja Jyskiltä lahjoitukset samaan lähetykseen.

Vapaaehtoistyöntekijämme varastollamme eivät olleet vaikuttuneita pelkästään lähetyksen koosta ja arvosta, vaan myös huolellisuudesta, jolla tavarat oli paketoitu sekä erityisistä yllätyksistä, joita laatikoista löytyi. Yllä olevassa kuvassa näkyy esimerkiksi terveiset, jotka Finlaysonin porukka lähetti tämänhetkisen pahan aiheuttajalle.

Finlaysonin tuotteet päätyivät eri puolille Ukrainaa, mm. maansisäisten pakolaisten apukeskuksiin Tsernihivissä ja Kryvyi Rihissä.

Arviolta 2400 ihmistä sai lahjoituksen ansiosta nukkua puhtaissa ja pehmeissä vuodevaatteissa.

Kiitämme Finlaysonia aktiivisuudesta ja avusta!

Lahjoitaa: autaukrainaa.fi