Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa toivottaa Hyvää Joulua teille!
24.12.2020
Vetoomus Suomen Presidentille Sauli Niinistölle,Suomen pääministerille Sanna Marinilleja Eduskunnalle
13.02.2022

Tue Ukrainaa, pelasta rauha Euroopassa!

Venäjä on tänään keskittänyt joukkojaan Ukrainan rajojen läheisyyteen ja uhkaa meitä täysimittaisella sodalla. Se on uhka ei pelkästään meidän valtiollemme. Se on uhka koko Euroopan rauhalle. Jos emme pysäytä hyökkääjää, kenestä tahansa voi tulla Moskovan imperialististen pyrkimysten seuraava uhri. Siksi kansainvälinen yhteisö on yhdistymässä osoittaakseen Venäjälle, ettei suvereenin maan alueelliseen koskemattomuuteen puuttumista voida hyväksyä. Sotaa Euroopassa ei voida hyväksyä.

Ukrainan yhdistys Suomessa kehottaa kaikkia ystävällismielisten kansakuntien edustajia yhdistymään ja liittymään ukrainalaisten joukkoon Venäjän aggression vastaiseen mielenosoitukseen. Yhdessä vetoamme Suomen eduskuntaan ja Suomen kansaan Ukrainan tukemiseksi ja Euroopan rauhan pelastamiseksi.

Mitä enemmän osallistujia pääsee paikalle, sitä paremmin äänemme tulee kuuluviin. Tämä on meille jokaiselle mahdollisuus antaa pieni panos Euroopan rauhanomaisen tulevaisuuden turvaamiseksi. Nyt ei ole aika jäädä mukavuusalueelle ”pois politiikasta”. Jos sota syttyy, se vaikuttaa meihin kaikkiin.

Tulkaa perheen kanssa, kutsukaa ystäviä ja tuttuja, tuokaa mukaan maidenne liput.

Kokouksen päivämäärä ja kellonaika: Helmikuun 5. päivä 2022 klo 13.00.

Aloitus: Marsalkka Mannerheimin ratsastajapatsas

Reitti: Mannerheimin ratsastajapatsas – Aleksanterinkatu – Senaatintori.

Tulehan paikalle terveenä, tilaisuudessa noudatetaan voimassa olevia suosituksia COVID-19 liittyen.