Ylpeänä esittelemme Suomen ensimmäisen Ukraine Season (Ukrainan kulttuurikausi) -tapahtuman
19.09.2023
Suomen ortodoksisen kirkon autonomian 100-vuotisjuhla
20.09.2023

Yhdessä meissä on voimaa!

Loputtomat tykistötuli sekä ohjus- ja drone-hyökkäykset aiheuttavat sekä siviilien että Ukrainan puolustajien kuolemia ja loukkaantumisia. Tämän seurauksena lääketieteellistä hoitoa ja tukea tarvitsevien loukkaantuneiden määrä kasvaa päivä päivältä. Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry:n Logistiikkakeskus lähettää jatkuvasti Ukrainaan eri hoitolaitosten lahjoittamia ja suomalaisten vapaaehtoisten lähettämiä lääkinnällisiä laitteita ja tarvikkeita.

Tällä kertaa lääkintävälineitä keräsivät ja lahjoittivat Minna Brun ja Mia Iso-Pahkala. Toimitus Logistiikkakeskukseen ei ollut helppoa, mutta kiitos Erja Partasen, joka sopi Luksia -koulun kanssa kuorma-auton käytöstä, sekä logistiikan opettaja Sirpa Roivaisen, joka suostui käyttämään opiskelijoiden aikaa käytännön taitojen kehittämiseen ja hyvän asian eteen toimimiseen, saimme lahjoitetut tavarat varastollemme.

Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry on kiitollinen heille sekä kaikille Suomen asukkaille, jotka ovat tukeneet ukrainalaisia ja Ukrainaa jo 1,5 vuoden ajan sen taistelussa olemassaolostaan ja toiveesta olla osana demokraattista maailmaa.

Yhdessä voittoon ja rauhaan!

Lähde